URTE-TE-BEHANDLINGER

URTE-TE-BEHANDLINGER

Kinesisk alternativ medicin


URTE-TE BEHANDLINGER


Hvad er Urtebehandling og hvordan hjælper det?


Kinesisk urtemedicin er som farmakologi i vestlig medicin et stort, meget gennemprøvet behandlingsområde med dybe rødder tilbage i tiden. I hvert fald gennem de sidste 3000 år er der beskrivelser af hvordan og til hvad urterne kan bruges, og specielt omkring den kinesiske medicins første store glansperiode omkring år nul dukker der medicinske urtebøger op i litteraturen. Værker der benyttes den dag i dag.


Urtetemedicinen er bygget op omkring samme diagnosemetode som man bruger i akupunkturen, så man kan kombinere de enkelte urter til egentlige urteopskrifter alt afhængig af den enkelte person diagnose.


Urterne deles oprindeligt op i urter der nærer og opbygger kroppen – styrker og bevæger Qi og blod. De toksiske urter  bekæmper sygdom.


Hvordan foregår behandlingen?


Urte-te-medicin behandlingen står sjældent alene. Derimod kan daglig indtagelse af eksempelvis medicinsk urtete være en del af en sund dagligdag. Af samme grund drikker vi som regel også en kop urtete sammen, i forbindelser med en behandling.


Hvis urte-te-medicinsk behandling indgår som en del af behandlingsplanen,  indtager du enten te i forbindelse med anden behandling på klinikken; alternativt kan du tage den med hjem med vejledning om hvorledes den tilberedes og indtages.


Kombinationen af urter der tages i brug afhænger af lidelsen der behandles. Der er altså tale om en individuelt tilpasset behandling.


Er der bivirkninger eller andet jeg skal være opmærksom på?


Eventuelle bivirkninger afhænger af urtepræparatet.


 


 


 


Jing Yi Tang Akupunktur

ved Jingjing Xue Bach

Blegdamsvej 126, 2100 København Ø

Email:  xuejing@jingyitang.dk

CVR-nr.: 41690186

Åbningstid

Mandag – Fredag:  09.00 – 15.00
Lørdag : Efter aftale
Søndag: Efter aftale

Follow me on Facebook

© Bach & Bach