HUOGUAN CUPPING

HUOGUAN CUPPING

Akupunktur


HUOGUAN (CUPPING VAKUUM TERAPI)


Hvad er Huoguan og hvordan hjælper det?


Huoguan – også kaldet ”cupping” eller vakuumterapi – er en gammel kinesisk behandlingsform. Behandlingen har en meget positiv virkning på bl.a. lymfekirtlerne og blodcirkulationen i kroppen. I behandlingen benyttes sugekopper, der fremkalder et vakuum på det behandlede områder.


Det er utroligt effektivt at blive behandlet med cupping. Det siges, at vævets kredsløb forbedres fire gange mere end ved en traditionel massage. Det vil sige, at et kvarters massage er det samme som en times massage. Vakuummet, der opstår ved brug af kopperne, løsner dybtliggende spændinger og frigiver affaldsstoffer i kroppen. Dermed er en behandling med cupping i allerhøjeste grad med til at øge den naturlige udrensning, der foregår i kroppen.


Huoguan kan både gives som en særskilt behandling eller sammen med for eksempel akupunktur. Man kan med fordel anvende cupping flere forskellige lidelser, herunder:Hvordan foregår behandlingen?


Jeg benytter en kop, der enten er lavet at glas. Koppen placeres på specifikke punkter på kroppen og fungerer som en sugekop, der suger den dækkede hud op i koppen. Det betyder, at bindevævet løftes og frigiver stagneret energi. Det bevirker, at der skabes gennemstrømning af Qi (livsenergi) og balancen i kroppen genoprettes.


Det er oftest på ryggen eller måske maven men cupping kan også benyttes på arme og ben.


Er der bivirkninger eller andet jeg skal være opmærksom på?


Under behandlingen med sugekopperne vil der opstå mærker i huden. De er runde og rødlig blå og har samme størrelse som koppen, der efterlader dem. Det kan se dramatisk ud, men de forsvinder efter et par dage.


Efter en behandling med cupping er det normalt at føle sig temmelig træt og måske endog utilpas. Det er dog kun på behandlingsdagen, der er risiko for dette. Det skyldes de mange affaldsstoffer, der bliver frigivet som følge af behandlingen. Derfor er det også vigtigt at drikke meget vand i dagene efter behandlingen, så affaldsstofferne kan komme ud af kroppen. Det er også en god ide ikke at have planlagt en masse aktiviteter på behandlingsdagen og måske dagen efter. Kroppen har brug for ro og ofte har klienten brug for at tage sig en lur eller for at gå tidligt i seng. Det er vigtigt, at man lytter til sin krop og giverd de ting cupping-behandlingen har sat i gang. Har en klient behov for en behandling mere skal der mindst gå 4 til 7 dage før behandlingen kan foretages. den en pause. Det vil få den til at arbejde bedst muligt me


Jing Yi Tang Akupunktur

ved Jingjing Xue Bach

Blegdamsvej 126, 2100 København Ø

Email:  xuejing@jingyitang.dk

CVR-nr.: 41690186

Åbningstid

Mandag – Fredag:  09.00 – 15.00
Lørdag : Efter aftale
Søndag: Efter aftale

Follow me on Facebook

© Bach & Bach