AKUPRESSUR

AKUPRESSUR


KINESISK FINGERTRYK MASSAGE


Hvad er Akupressur og hvordan hjælper det?


Akupressur er en traditionel kinesisk massagebaseret behandlingsform, som virker på samme måde som akupunktur – blot uden nåle. Begge behandlingsformer går ind og stimulerer kroppens meridianer. Akupressur er mindre invasiv, og kan derfor med fordel bruges til børn, eller i kombinatinsbehandlinger, meridianpunkterne stimuleres på forskellig vis via forskelige teknikker.


Akupressur kan som udgangspunkt bruges til at behandle og afhjælpe de samme lidelser som akupunktur. Blandt nogle af de lidelser, som akupressur hjælper mod, er:Udover at afhjælpe en lang række lidelser, som blandt andet de ovennævnte, findes der også flere fordele ved akupressur som behandlingsform. Da behandlingen minder meget om traditionel massage, vil du også opnå massagens mange fordele, som blandt andet giver dig:Hvordan foregår behandlingen?


Akupressur udføres ligesom massage og kan gives både siddende, liggende og stående. Der findes forskellige akupressur-teknikker, såsom grubning, æltning, perkussion og vibration.


I stedet for nåle bruger jeg mine fingre, knoer, albuer og tommelfingre til at påvirke meridianpunkterne. Dette fungerer via tryk, greb, strøg mv.


Er der bivirkninger eller andet jeg skal være opmærksom på?


Der er ingen negative bivirkninger af massageformen, udover lidt rødmen.


 


 


Jing Yi Tang Akupunktur

ved Jingjing Xue Bach

Blegdamsvej 126, 2100 København Ø

Email:  xuejing@jingyitang.dk

CVR-nr.: 41690186

Åbningstid

Mandag – Fredag:  09.00 – 15.00
Lørdag : Efter aftale
Søndag: Efter aftale

Follow me on Facebook

© Bach & Bach