Forstoppelse, irritabel tyktarm eller diarre

Forstoppelse, irritabel tyktarm eller diarre

Akupunktur mod forstoppelse, irritabel tyktarm eller diarre

Mange mennesker lider af udfordringer med tarmsystemer, som viser sig i enten forstoppelse eller diarre. Ingen af situationerne er hensigtsmæssige over tid. Båder forstoppelse og diarre tyder på at du har en irritable tyktarm. Akupunktur er en effektiv behandlingsform både hvad angår forstoppelse og diarre.

Forstoppelse kan defineres som ”vanskelig afføring” eller mere fagteknisk som en afføringsfrekvens på mindre en én gang hver 2-3 dag. Forstoppelse er både smertefuldt og usundt i længden, da det kan forårsage både blødninger og hæmorider.

Akupunktur mod forstoppelse

I vestlig sammenhæng, menes forstoppelse at komme af dårlig og fiberfattig kost, mangel på motion og stress. I kinesisk optik, er årsagerne derudover forklaret ved udtørring, for eksempel som følge af feber eller dårlige/langsomme tarmbevægelser. I kinesisk medicin er det mere grundlæggende – og derfor behandlingskrævende – problem, at der er en ubalance mellem leveren og fordøjelsessystemet pga. ”blokader”. Behandlingen med akupunktur går netop ud på at ophæve disse blokader og genetablere en naturlig balance, ved at stimulere relevante meridianpunkter på forskellig vis.

Akupunktur mod diarre

Diarre kan forårsages af mange forskellige, og skal altid behandles da det akut fører til dehydrering og undergraver vores evne til at optage føde og energi. Eftersom tyndtarmen omsætter mere væske end tyktarmen, er en tyndtarmsdiare mere omfattende og mere farlig end en tyktarmsdiare. Til gengæld er tyktarmsdiareen hyppigere forekommende.

I kinesisk medicinsk optik forekommer diare ved at der er en ubalance eller sygdomstilstand i tarm, bugspytkirtel, lever og galde, eventuelt forårsaget af forgiftning eller infektion.

Akupunktur er meget effektiv overfor diverse tarmlidelser, herunder forstoppelse og diare.

Sådan behandler jeg forstoppelse, irritabel tyktarm og diarre

Hos Jing Yi Tang Akupunktur vil den primære behandling som regel inkludere akupunktur med nåle, kombineret med vakuum-terapi med sugekopper (cupping) og guasha, der i kombination stimulerer kroppens meridianpunkter. Afhængig af omstændighederne kan andre behandlingsformer også tages i brug – fx. akupressur eller kinesisk urtemedicin. Alle behandlinger afsluttes med en varmebehandling.

Hvad koster akupunktur?

Jing Yi Tang tilbyder Københavns bedste priser for professionel og fuldt certificeret, traditionel kinesisk akupunktur.
Ingen unødig stress – altid 75 minutter afsat til en behandling.
I langt de fleste tilfælde vil der være behov for flere behandlinger for at opnå den tilsigtede effekt.

Se oversigt over priser og tilskud

Jing Yi Tang dækker hele København

Amager, Bispebjerg, Brønshøj, Husum, Nørrebro, Nordhavn, Sydhavnen, Teglholmen, Valby, Vanløse, Vesterbro og Østerbro

Jing Yi Tang Akupunktur

ved Jingjing Xue Bach

Blegdamsvej 126, 2100 København Ø

Email:  xuejing@jingyitang.dk

CVR-nr.: 41690186

Åbningstid

Mandag – Fredag:  09.00 – 15.00
Lørdag : Efter aftale
Søndag: Efter aftale

Follow me on Facebook

© Bach & Bach